close
Vendi

161 shoferë të sanksionuar në Shkup, 23 nën ndikimin e alkoolit

FB_IMG_1652002096919

Ministria për punët e brendshme në ditën e djeshme (14.05.2022) vazhdoi me përforcimin e kontrolleve aksionale në fushën e trafikut.

Në territorin e qytetit të Shkupit shqiptohen 161 masa, ndër të cilat për më shumë nga shpejtësia e lejuar 22 sanksione, 14 masa për ato pa leje të shoferit, 32 masa për parakalimet që bëjnë shoferët e motorit.

Zgjedhja e 10 masave për përdorimin e celularit, 23 sanksione të telefonit për veprim nën veprimin e alkoolit, pesë masa për automjetet teknike të parregullta dhe të regjistruara të automjeteve, tetë sanksione për mbylljen e sinjalit të mbyllur (të kuqe të ndezur)…

Vazhdojnë kontrollet e aksionit të intensifikuar. Apelojmë tek qytetarët që të respektojnë rregullat dhe rregulloret e komunikacionit për të rritur sigurinë në komunikacion dhe së bashku të kontribuojmë për rrugë më të sigurta

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia