close

Sep 20, 2018

bruksel
Bota

BE: PËRBALLJE LIDERËSH NË SAMIT

Samiti i BE-së në Salzburg vendos përballë njëra-tjetrës Angela Merkelin dhe Theresa May-n: kancelarja gjermane kërkon respekt e bashkëpunim për realizimin e Brexit, kryeministrja britanike këmbëngul për më shumë lëshime nga europianët ndërsa refuzon idenë
read more
1 2
Page 1 of 2