close

Feb 2, 2019

Screenshot_5
Top LajmeVendi

HAN: BE DO TË JAPË MBËSHTETJEN

Bisedimet për anëtarësimin e Maqedonisë të fillojnë këtë vit Komisioneri i BE për Politikat dhe Zgjerimin e Fqinjësisë, Johannes Hahn, përgëzoi Qeverinë e Maqedonisë për nënshkrimin e Protokollit të Anëtarësimit për NATO javën e ardhshme,
read more
1 2
Page 1 of 2