close

May 6, 2019

auto_06fra1557146102
Bota

BORË DHE FTOHTË NË FRANCË

Pjesë të rivierës franceze janë shndërruar në një resort skish gjatë fundjavës ndërsa moti i ftohtë ka sjellë borë dhe akull në Cote d’azur. Shërbimi francez i motit ka lëshuar një paralajmërim për kushte të
read more
1 2
Page 1 of 2