close

Jun 3, 2019

Angelovski
Sport

FFM: KOMPLETOHET FORMACIONI I REPREZENTACIONIT

Sot kanë Arritur Pandevi, Ademi, Shishkovski e Ilievi Përfaqësueja e Maqedonisë së Veriut nga dita që u kompletua është duke i zhvilluar përgatitjet për dy ndeshjet kualifikuese për Euro 2020, kundër Polonisë dhe Austrisë. Ekipit sot janë bashkëngjitur edhe Goran Pandev, Arijan Ademi dhe dy
read more
1 2
Page 1 of 2