close

Jun 16, 2019

Ekonomi

SFIDAT E BIZNESEVE NË VEND

kreshnikuuuuuuuuu_1521925843-4240604-696×381
Rritje e bashkëpunimit mes sektorit publik, atij të biznesit, dhe institucioneve shkencore kërkojnë nga institucionet kompetente në vend. Bashkëpunimi jo i mjaftueshëm akademi-institucione shtetërore
1 2
Page 1 of 2