close

Jul 2, 2019

Bota

MERKEL KËRKON KOMPROMIS

Merkel-dhe-lideret-tjere-boteror-e1541971098204
Liderët e Bashkimit Evropian po vazhdojnë konsultimet maratonike, për emërimin e udhëheqësve të institucioneve kryesore të bllokut 28 anëtarësh. Mospajtime
1 2
Page 1 of 2