close

Jul 24, 2019

Screenshot_5
Top LajmeVendi

HAN DHE RIKER NË SHKUP

Eurokomisari për zgjerim Johanes Han nesër vjen në Shkup, ndërkaq një ditë më vonë për vizitë në vend duhet të vijë edhe ndihmëssekretari shtetëror i SHBA-së për Evropën dhe Euroazinë, Filip Riker, do të ketë
read more
1 2
Page 1 of 2