close

Feb 12, 2020

Screenshot_6
Bota

PUTIN DHE ERDOGAN DISKUTOJNË PËR SIRINË

Putin dhe Erdogan kanë rënë dakord për rëndësinë e zbatimit të marrëveshjeve ruso-turke për Sirinë. Të dyja vendet, aktualisht janë akterët kryesorë në konfliktin sirian, pasi Turqia mbështet rebelët anti-qeveritarë ndërkaq Rusia përkrahë forcat e
read more
1 2
Page 2 of 2