close

Mar 1, 2020

Bota

TURQIA HAP KUFIJTË

erdogan
Shtetet fqinje të Turqisë, Greqia dhe Bullgaria, vazhdojnë të forcojnë vigjilencën kufitare teksa mijëra emigrantë po tentojnë kalimin. Presidenti Erdogan
1 2
Page 1 of 2