close

Mar 22, 2020

ZAGREB-1200×630
Bota

KROACI: TRE TËRMETE DRIDHIN ZAGREBIN

NJË VIKTIMË E DËME TË KONSIDERUESHME MATERIALE Tre tërmete të fuqishme kanë goditur kryeqytetin e Kroacisë Zagreb. Raportohet për të paktën një viktimë, më shumë të lënduar dhe dëme të mëdha materiale. Situata bëhet më
read more
1 2 3 4
Page 1 of 4