close

April 2020

matura
Vendi

ANULOHET MATURA SHTETËRORE

Anulohet matura shtetërore, matura shkollore dhe provimi përfundimtar për këtë vit shkollor, ka vendosur qeveria në seancën e sotshme. Ministri I Arsimit Arbër  Ademi ka theksuar se Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në
read more
1 2 3 48
Page 1 of 48