close

Apr 5, 2020

Vojska-Srbije_Velika-nw3o4yi7zoao85cfcqo22x1tnnzepcpcw8xxxxzs40
Rajoni

INFEKTOHEN USHTARËT SERB

Virusi korona është paraqitur në mesin e ushtrisë serbe. Ata janë munduar të ndihmojnë, por shumë prej tyre gjatë aktiviteteve janë infektuar dhe konfirmuar me Covid-19. Shifrat tani tregojnë për 7 viktima që në total
read more
1 2
Page 1 of 2