close

May 28, 2020

auto_gost15260704461526070471
Vendi

GOSTIVAR: HAPEN LOKALET, POR ….?!

Pas vendimit të autoriteteve, Pronarët e lokaleve dhe restoraneve në Gostivar shprehen se janë të gatshëm për rifillimin me punë konform protokolleve të përcaktuara. Megjithatë, shfaqen dyshime nëse, konsumtaorët apo myshterinjtë do të arrijnë që
read more
1 2
Page 1 of 2