close

Jun 27, 2020

47326533_295537121075309_7174025303486889984_n
Vendi

NUK NDALEN “BOMBAT” PARAZGJEDHORE

Xhirime secrete të funksionarëve të lartë shtetëror, funksionarë partiak dhe biznesmenë që filluan të shpërthejnë në vitin 2015 ende vazhdojnë të bëjnë jehonë. Në “bombën” e fundit në YouTube dërgjohet biseda e liderit të VMRO-DPMNE-së
read more
1 2
Page 1 of 2