close

Aug 12, 2020

Sarajevo_City_Panorama
Rajoni

SARAJEVË: ARRESTOHEN 17 POLICË

Agjencitë e lajmeve bëjnë të ditur se në disa qytete të Bosnjë e Hercegovinës janë arrestuar 17 policë të cilët ngarkohen për vepra penale – pranim peshqeshesh dhe forma të tjera të leverdisë së jashtëligjshme.
read more
1 2
Page 1 of 2