close

Oct 8, 2020

B33613DE-3476-49AC-8FAF-6D9DD94B252E
Sport

RMV-ja NJË HAP LARG EURO 21

MUNGESAT VENDIMTARE PËR KOSOVËN Ndeshja historike në mes Maqedonisë së Veriut dhe Kosovës për një vend në finalen e madhe të Ligës së Kombeve filloi me dominim e Kosovës në pesë minuta e para, duke
read more
1 2 3
Page 1 of 3