close

May 18, 2021

1033C459-6D99-41CB-A5AC-7DA0AFA2131C
Sport

LOJËRAT OLIMPIKE DREJT DËSHTIMIT

JAPONEZËT FIRMOSIN PETICION DHE PUSHTOJNË RRUGËT: NA SHPËTONI NGA COVID-19 Shtohen dilemat për mbajtjen e Lojërave Olimpike të Tokios. Më pak se 10 javë nga ceremonia hapëse e lojërave të programuar për tu mbajtur në
read more
1 2 3 5
Page 1 of 5