close

May 20, 2021

963AB025-59B6-4723-B63E-B3CC03226762
Showbiz

ANGELINA JOLIE E RRETHUAR NGA BLETËT

45-VJEÇARJA POZOI ME BLETË NËPËR TRUP PËR DITËN BOTËRORE TË BLETËVE Angelina Jolie padyshim që di si të krijojë gumëzhima. Aktorja dhe aktivistja bashkëpunoi me “National Geographic“ për të folur mbi rëndësinë e ruajtjes së
read more
1 2 3 4
Page 1 of 4