close

Jul 28, 2021

Vendi

KOLEKTORI NË OHËR

6AA4CFC6-6D6F-4D6F-8F58-C24C5445C52A
RINOVOHEN 3 KILOMETRA NGA GYPSJELLËSI I GJATË 41 KILOMETRA Për dy vite punë Ndërmarrja Publike “Sistemi i kolektorëve” ka rinovuar dhe
1 2
Page 1 of 2