close

Oct 20, 2021

Mickoski
Vendi

MICKOSKI: ZAEVI NUK THA ASGJË TË RE

Lideri i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski, ka reaguar ndaj press-konferencës së liderit socialdemokrat dhe Kryeministrit, Zoran Zaev. “Zoran Zaevi vetëm është duke e përsëritur press-konferencën e njëjtë të vitit të kaluar, kur gjithashtu gënjente se ka
read more
1 2
Page 1 of 2