close

Nov 21, 2021

abd
Vendi

UNICEF: NË RRITJE DHUNA NDAJ FËMIJËVE

ABDULLAHU: DUHET PUNUAR PROFESIONALISHT QË TË ULET NIVELI I EFEKTIT NEGATIVE Pandemia shkaktoi shumë probleme. Izolimi dhe restrikcionet e ndryshme goditën edhe fëmijët – tha për “Happy Day” në Klan Maqedoni, psikologia Arta Abdullau. Sipas saj
read more