close
99 MinutaEmisione

99 MINUTA – ÇUN LAJÇI SOT NË TETOVË DHE GOSTIVAR

2020-09-29 16-29-32.mp4.00_11_08_18.Still001

Artisti i njohur shqiptar Çun Lajçi vazhdon turneun e tij nëpër sheshe të qyteteve dhe pas kosoves e shqipërisë , dje në Shkup sot ka ardhur edhe në Tetovë dhe Gostivar për ta prezantuar librin e tij te fundit Bastardet , një libër për socio politikën shqiptare , por perveç ketij titulli z.Lajçi solli edhe disa të tjerë nga 11 librat e tij . Shumë njerëz erdhën per të blerë libra dhe për ta takuar këtë figurë kaq te dashur shqiptare , ne ju sjellim intervisten ku ai tregon se si gjate periudhës se fillimit te pandemisë i ka ardhur kjo ide që ai vet të dale dhe ta shesë produktin e tij , siç shprehet Lajçi , tregon revoltin ndaj situatës politike sociale në vendet tona./KlanMacedonia

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia