close
Top LajmeVendi

A do të bëhet Teuta ambasadore? Përgjigjet Osmani

Teuta_Arifi

Javën e kaluar dolën emrat e disa kandidatëve të propozuar  për ambsasadorë ku më se shumti u përfol Teuta Arifi dhe Viktor Dimovski

Duke pasur parasysh se si e la Teuta Tetovën u pyet nga ana e gazetarit se në aspekt moral Qeveria a do të tërheq ambasadorë eksponentë që po dërgohen në vende jo pak të besueshme ne Bashkimin Europian.

Osmani tha edini sipas ligjit nëse miret pëlqimi nga vendi në të cilin dërgohen ambsadorë informatat janë kredibile dhe nuk mund ti përmendim emrat e tyre ajo që është e vërtetë 6 kandidatë për ambasadorë janë aprovuar nga ana e qeverisë në mbledhjen e fundit do të presim pëlqimin e vendeve dhe pastaj do ti komentojmë edhe emrat e tyre sipas ligjit unë nuk mund ti përmend ato emra.

/KlanMacedonia/

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia