close
Emisione

“ZIG ZAG”: A DO TË ZBATOHET MARRËVESHJA?

no thumb

Marrëveshja politike dhe gjasët për zbatimin e plotë të saj deri në mbajtjen e zgjedhjeve të parakohshme në muajin prill të vitit të ardhshëm, ishin temë bosht e debatit në programin Zigzag që drejtohet nga Seladin Xhezairi me mysafirët e tij nga Kosova e Maqedonia: Naim Rashiti nga grupi ndërkombëtar i krizave dhe profesorët Naim Fetahi dhe Sefer Tahiri në rolin e analistëve politikë.

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia