close
Top LajmeVendi

Aksi rrugor Shkup – Bllacë vazhdon të mos jetë plotësisht i qarkullueshëm (Video)

05335726-B560-47E7-A2E6-C4344E9D30C5

QARKULLON VETEM NJERI SHIRIT

Aksi rrugor Shkup – Bllace vazhdon te mos jete plotesisht i qarkullueshem.

Pas shembjes së dheut dhe gurëve në ditën e djeshme, është liruar për qarkullim rruga Shkup – Bllace, por tek vendi i shembjes së gureve funksionon vetëm njëri shirit, dhe atë nen përkujdesjen e policisë së trafikut, ku po bëhet edhe pastrimi i dheut. /KlanMacedonia/

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia