close
Bota

ALIYEV: ARMENIA NUK KA QENË PËR PAQE, VENDI YNË NUK PRET MË

31F53B2E-4BC2-468D-954E-A43BE5D1DA56

Presidenti i Azerbajxhanit, Ilham Aliyev, tha se vendi i tij nuk është në gjendje më të presë për zgjidhjen e problemit të Malësisë së Karabakut, sepse duhet zgjidhur menjëherë tani. Armenia nuk ka qenë në favor të paqes theksoi Aliyev dhe kujtoi se katër rezolutat e Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara që pushtimi të përfundonte pa kushte janë injoruar nga qeveria e Jerevanit. Ai vuri në dukje, se Grupi i  Minskut i OSBE-së, i cili zhvillon procesin e zgjidhjes, nuk ka arritur ndonjë rezultat për 28 vjet.

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia