close
Top LajmeVendi

Andonov: Çmimet e larta energjetike zvogëlojnë kapacitetin e furnizimit

wefewfee

I ftuar në Klan Debat këshilltari i qeverisë së Maqedonisë së Veriut , Viktor Andonov tha se:

”Evropa dal ngadalë po ndërton një plan me të cilin duhet të mësohet dhe të pamvarsohet nga gazi rus, kështu u është rekomanduar edhe shtetëve antare, të cilët duhet të ruajnë dhe të shfrytzojnë në mënyrë të duhur, duke përdorur më shumë panele solare.”

Kjo nuk është vetëm një mungesë energjie, por edhe mungesë finansimi sepse e shihni çmimet kanë shkuar në qiell, dhe kjo e zvogëlon kapacitetin energjetik të Maqedonisë së Veriut dhe shteteve tjera të Evropës.”/KlanMacedonia/

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia