close
Top LajmeVendi

Arrestohen kriminelë të kërkuar me urdhërarrest të policisë greke

6CE8BECE-23E2-4B9C-B048-D3720DDF674B (1)

Ministria e Punëve të Brendshme njoftonë se më datën 05.08.2022 nëpunës policorë të Qendrës Rajonale për Çështje Kufitare “Veri” i kanë gjetur dhe arrestuar A.H.(20), H.A.(22), I.A.(40) dhe M.M.(18), të gjithë nga Pakistani. Ata janë kërkuar me urdhërarrest prej policisë së Republikës së Greqisë për shkak të ekzistimit të dyshimit se kanë kryer veprën penale “vrasje”.  Në ora 22:00 personat i janë dorëzuar nëpunësve polcorë të Pikë Kalimit Kufitar “Evzoni”.

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia