close
Napad-nozh

Nëpunësit e Policisë të Njësitit të Policisë për intervenim pranë SPB Shkup dje në SHuto Orizare kanë privuar nga liria një të mitur nga Shkupi, për shkak të egzistimit të dyshimit për vepër të kryer penale “grabitje”

Në orën 20 e 50 minuta ai ka marrë parra nga fitimi ditorë nga një koloni në zonën e Qendrës duke e kërcënuar me thikë punonjësen.

Personi në fjalë është ndaluar në Stacionin policor dhe pas procedimit të rastit  ndaj tij do të shqiptohet kallëzim penal, njoftojnë nga MPB.

/KlanMacedonia/

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia