close
Vendi

ASH-AAA: SEANCË PËR NDRYSHIMET E LIGJIT PËR NËNSHTETËSI

1F864894-5158-4589-A972-21402BB3DDEA

Para Kuvendit të Maqedonisë së Veriut, nga koalicioni ASH – Alternativa kanë kërkuar nga Kryetari I Kuvendit, Talat Xhaferi se kur do të kthej seancën e 25-të parlamentare, në të cilën si pikë e 15-të e rendit të ditës është propozim ligji për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit për nënshtetësi

ASH – AAA

Zotëri Xhaferi, fakti që ju nuk e ktheni atë seancë dhe kështu e pengoni diskutimin për këtë propozim ligj ju bën juve përgjegjës të drejtpërdrejt dhe pengues të miratimit të një ndryshimi ligjor që shumë qytetarëve të vendit tonë u pamundëson pajisjen me shtetësi.

Ne kërkojmë nga ju përgjigje publike, kush ju shtyn ta pengoni këtë dhe për interesa të kujt e bëni këtë. Nëse ju vazhdoni të silleni kështu ndaj kësaj të drejte të qytetarëve, ne do të vazhdojmë t’ju konsiderojmë përgjegjës kryesor që qytetarët nuk mund të pajisen me shtetësinë, ndërsa ju duhet ta sqaroni arsyen pse e bëni këtë. /KlanMacedonia

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia