close
Top LajmeVendi

ASH: REGJIMI LSDM-BDI LIROI KUMBARIN E KRIMIT DHE KORRUPSIONIT, SASHO MIJALLKOV

aleaanc

Gjykatat e kontrolluara nga regjimi LSDM-BDI arritën të triumfojnë kundër drejtësisë dhe qytetarëve. Sasho Mijallkov, partneri kryesor i këtij regjimi, me vendim të Gjykatës së Apelit, përfundimisht lëshohet në liri.

Kjo ditë do të mbahet mend si dita më e zezë e drejtësisë në vend. Sot krimi, korrupsioni dhe regjimi u bënë bashkë për të shpëtuar kumbarin e tyre nga drejtësia, përderisa qindra qytetarë padrejtësisht mbahen në burgje. Sot ministri dhe zëvendësministri i padrejtësisë, Bojan Mariçiq dhe Agim Nuhiu duhet urgjentisht të largohen nga postet e tyre dhe ti bashkangjiten shefit të tyre të dështuar, Zoran Zaev.

Sigurojmë bashkëpunëtorët e krimit dhe drejtuesit e këtij regjimi që shumë shpejtë do të vijë dita dhe do të japin llogari për çdo krim dhe padrejtësi ndaj vendit dhe qytetarëve.

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia