close

Klan Macedonia

AAB95726-63FE-4E57-A0F3-ED69C93CAF91
Bota

RIHAPEN SHKOLLAT NË AFGANISTAN

Talebanët kanë  lejuar  djemtë në  shkollat e mesme të ndjekin shkollën dhe mësuesit të rifillojnë mësimin në të gjithë Afganistanin, por nuk kanë thënë se kur vajzat mund të kthehen. Shumica e institucioneve arsimore në
read more
1 2 3 3,706
Page 1 of 3706