close

Klan Macedonia

no thumb
Sport

EURO 2016: KOMPLETOHET LISTA E KOMBËTAREVE

Pas kualifikimit të Suedisë dhe Ukrainës, është kompletuar lista e plotë e kombëtareve pjesëmarrëse në Kampionatin Evropian në Francë. Me këtë janë mësuar edhe kundërshtarët potencialë të Shqipërisë në Kampionatin Evropian. Në Euro 2016 do
read more
1 1,993 1,994 1,995 1,996 1,997 2,193
Page 1995 of 2193