close

Klan Macedonia

no thumb
Bota

UKRAINË: JANË VRARË DY USHTARË

Ushtria e Ukrainës thotë se dy pjesëtarë të saj janë vrarë gjatë përleshjeve ndërmjet forcave qeveritare dhe separatistëve që mbështeten nga Rusia, në pjesën juglindore të Ukrainës, gjatë 24 orëve të fundit. Zëdhënësi i ushtrisë,
read more
1 2,264 2,265 2,266 2,267 2,268 2,729
Page 2266 of 2729