close

Klan Macedonia

no thumb
Rajoni

KOSOVË: REFORMA NË DREJTËSI  

  Në Konferencën e Prokurorëve në Prishtinë është folur për domosdoshmërinë e reformave në drejtësi si garancë për zhvillim dhe integrim. Në të njëjtën vijë kanë qenë edhe ambasadori amerikan në Kosovë si dhe presidentja
read more
1 2,322 2,323 2,324 2,325 2,326 2,573
Page 2324 of 2573