close

Klan Macedonia

no thumb
Bota

BRUKSEL: KE-KRITIKON 19 VENDE TË BE-së

  Në një komunikatë të publikuar sot, Komisioni Evropian kritikoi 19 shtete anëtare të BE-së, përfshirë Francën dhe Gjermaninë, për mosrespektim të të drejtës për azil. Brukseli ka ndërmarrë 40 procedura kundër 19 shteteve anëtare
read more
1 3,144 3,145 3,146 3,147 3,148 3,254
Page 3146 of 3254