close

Klan Macedonia

Luta 2
Sport

ATLETIKË: IFRAIM LUTA, DY MEDALJE

Ifraim Luta trajner dhe garues i klubit të atletikës, “Studentit të Tetovës” në kampionatin e hapur të Kroacisë "Croatia Open" që u mbajtë në Varazhdin, e vlefshme për kualifikim në paraolimpiad, shënoi sukses të jashtëzakonshëm
read more
1 3,733 3,734 3,735 3,736 3,737 3,744
Page 3735 of 3744