close
Top LajmeVendi

Bajram Rexhepi: Nuk mendoj që Rusia do lejojë të humb aq shumë para duke ndaluar gazin

weferf

Në emisionin Klan Debat drejtori resurseve energjetike Bajram Rexhepi foli edhe rreth Ukrainës dhe furnizimit me naftë nga Rusia.

”Nëse ndodh ndalesa e furnizimit me gaz, problemin më te madh do ta pësoje Rusia, sepse ajo mvaret nga kjo , nuk mendoj që aq lehte dë të lejonte një shumë aq e madhe e parave të humb. Në Ukraine lirshem qarkullon nafta dhe e shihni që ajo pjesë është e sigurtë dhe nuk bombardohet, kjo don të thotë që Rusia vazhdon ta ruaj interesin e saj.”/KlanMacedonia/

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia