close
Bota

BE-ja PARALAJMËRON MASA NDAJ TURQISË

Screenshot_5

Bashkimi Evropian është i vendosur të kufizojë kontaktet dhe fondet ndaj Ankarasë, si hakmarrje ndaj asaj që BE-ja e quan “shpime të paligjshme” të Turqisë, për gaz dhe naftë jashtë Qipros. Shpimet turke, BE-ja i sheh si ndërhyrje në zonën ekonomike ekskluzive të Qipros. BE-ja është gati të shtojë më tej masat ndaj Turqisë. /Agjencitë/

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia