close
Top LajmeVendi

Bekteshi dhe Angjushev me thirrje të kursehet energjia elektrike

YOUTUBE DHE FACEBOOK.01_24_49_05.Still1485 (1)

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi bashkë me kryetarin e asociacionit energjetik Koco Angjushev në një konferencë për shtyp u bëjnë thirrje qytetarëve të kursejnë energjinë elektrike.

Angjushev mes tjerash tha se do të duhet të blehet mazut në kohë që mos të përballemi me krizë energjetike, informon Klan M.

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia