close
Bota

BERLIN: SEANCË E KËSHILLIT GJERMAN TË SIGURIMIT

kgj

Në mesditë filloi mbledhja e këshillit gjerman të sigurimit në të cilën po analizohen informatat lidhur me incidentin në Mynih dhe për gjendjen e tërësishme të sigurisë dhe sfidat në Republikën Federale Gjermane.

Në kabinetin për siguri përveç kancelares Angela Merkel marrin pjesë edhe zv.kancelari Zigmar Gabriel, ministrat e Punëve të Brendshme, të Jashtme,  Mbrojtjes,  Drejtësisë dhe Zhvillimit si dhe përfaqësuesit e shërbimeve të ndryshme të sigurisë në institucionet federale dhe të krahinave. /Agjencitë/

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia