close
Top LajmeVendi

BIBERAJ: POLITIKA AMERIKANE NDAJ BALLKANIT- E QËNDRUESHME

Screenshot_1

ÇFARË PRITET NGA I DËRGUARI I POSAÇËM AMERIKAN?


Elez Biberaj, drejtori  i Divizionit të Euro-Azisë në Zërin e Amerikës vlerëson se aktualisht mosmarrëveshjet Kosovë- Serbi janë ndër çështjet më të koklavitura në Ballkan. Duke folur për televizionin tone, tha se shpreson që pas zgjedhjeve të tetorit Kosova do të ketë një qeveri e cila do të duhej të arrijë një baraspëlqim me të gjitha forcat politike për përcaktimet parësore të Kosovës. Në një bisedë me kolegun Seladin Xhezairi, njohësi i mire i rrethanave në Ballkan flet edhe për rolin e të dërguarit të posaçëm amerikan në afrim-pajtimin e Prishtinës dhe Beogradit. 

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia