close
thumbs_b_c_1f5b7362b0033a6f0155e8c53e6c5c8e

Ministria e Shëndetësisë e Maqedonisë së Veriut në përputhje me të dhënat e Institutit për Shëndet Publik informon  të dhënat për Kovid-19 për 24 orët e fundit, 

Të dhënat janë si vijon:

  • Raste të reja: 83
  • Riinfektime: 13
  • Të vdekur në 24 orët e fundit: 0
  • Të vdekur të raportuar nga Termini im: 2
  • Të shëruar: 79
  • Testime: 1.430

Numri i rasteve aktive me Covid-19 në vend është 535. Shkupi është qyteti me më shumë raste aktive, pasuar nga Manastiri dhe Kavadari.

Nga fillimi i pandemisë:

  • Të infektuar: 310.942
  • Të shëruar: 301.114
  • Të vdekur: 9.293
  • Testime: 2.039.981
Klan Macedonia

The author Klan Macedonia