close
Bota

BREXIT: KRYEMINISTRI JOHNSON ME OFERTË PËRFUNDIMTARE

Screenshot_1

Kryeministri britanik, Boris Johnson, ka thënë se nuk duhet të ketë “asnjë dyshim” se alternativa e vetme, sa u perket propozimeve për Brexit-in, do të jetë edhe largimi pa marrëveshje. Duke iu drejtuar konferencës së partisë së tij në Manchester, kryeministri tha se plani i tij do të ishte një “kompromis nga Britania e Madhe”, por ai shpresonte se BE-ja “do ta kuptonte atë dhe do të bënte kompromisin nga ana e saj”. /Agjencitë/

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia