close
Bota

BRITANI: PËRMBYTJET MË TË KËQIA NË 200 VITET E FUNDIT

UK-weather-forecast-Caban-Coch-Dam-in-Wales-was-transformed-into-a-waterfall-following-torrential-rain-1

Digat janë kthyer në ujvara në Britaninë e Madhe për shkak se ujëmbledhësit janë mbushur në maksimum i gjithë vendi po vuan përmbytjet më të mëdha të shkaktuara në 200 vitet e fundit dhe shkaktar për këtë është stuhia Denis. Pamjet e forcave të emegjencës duke shpëtuar njerëzit dhe kafshët janë mëse normale në Britaninë e Madhe ndërsa shumë qytete janë me rrugët plot me ujë.

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia