close
Top LajmeVendi

 BROVINA- VIJNË DITË MË TË MIRA PËR SHQIPTARËT

Screenshot_1

“Nevojitet dialogu i brendshëm gjithëshqiptar”


 

Politikanja, aktivistja e të drejtave të njeriut, poetja Flora Brovina gjatë një prononcimi për TV tonë është shprehur rreth situatës së gjithmbarshme politike në rajon, duke shprehur optimizëm se po vijnë ditë të mira për shqiptarët. Ajo insiston që të ketë një dialog të brendshëm gjithëshqiptar për të çuar përpara projektet që kanë rëndësi jetike.

Aktivistja për të drejtat e njeriut, politikanja e poetja Flora Brovina konsideron se në hapësirat shqiptare po vijnë ditë të mira, pas gjithë ndodhive dhe ngërçeve politike që ndodhën viteve të fundit.

Ajo është shprehur edhe rreth avancimit të grave në të gjitha sferat e shoqërisë, duke potencuar se duhet bërë ende më shumë që gratë të jenë të kyçura edhe në vendimmarrje.

Flora Brovina është e mendimit se nevojitet një dialog i brendshëm për të avancuar projektet. Dialogu i brendshëm, sipas saj, është e një rëndësie jetike për popullin shqiptar.

Këto komente zonja Brovina i bëri gjatë një aktiviteti kulturor në Tetovë, ku së bashku me poetë nga Maqedonia, Shqipëria e Kosova u nënshkrua një memorandum bashkëpunimi. /Art Channel/

 

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia