close
Vendi

BUJARE ABAZI: NË ASNJË MOMENT NUK ËSHTË DISKUTUAR NDRYSHIMI I EMRAVE

BUJA

REGJISTRI QENDROR I QEVERISË LSDM-BDI I BLLOKON PËR SHKAK SHKELJEVE TË RREGULLAVE

Nga kjo shihet qartë se ky dokument nuk është valid. Ky dokument sot e kësaj dite ka mbetur në Regjistrin Qendror të Qeverisë LSDM-BDI. Pra, këtu kemi një ngërç, të cilën qeveria lokale e atëhershme LSDM-BDI kishte sjellë vendim dhe i cili vendim sot stopohet prej pushtetit qendror. Ne duam që këtë propozim ta bëjmë real, ngase nuk është i tillë dhe i ngjan më tepër si ato shkollat që kishin vite me rradhë me dy emra, njërin në dokument dhe tjetrin që e thonim mes nesh.

Në asnjë moment as unë, as ASH nuk e kemi diskutuar përmbajtjen e dokumentit dhe nuk do të lejojmë që të bëhen ndryshime në emërtimin e tyre, por ky si i tillë është joligjor dhe nuk është i praktikuar./KlanMacedonia/

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia