close

Vendi

VendiVideo

FILLOI MATURA SHTETËRORE

336
Maturantët iu nënshtruan provimit shtetërorë, i cili ka për qëllim ngritjen e njohurive të nxënësve dhe objektivitetin gjatë notimit të mësimdhënësve. Nga drejtoria e Gjimnazit të Tetovës, thonë se procesi i
read more
1 1,114 1,115 1,116 1,117
Page 1116 of 1117