close
Emisione

COVID-19: KENI PYETJE PËR DR FADIL CANËN?

Screenshot_5

Në përpjekje për të qenë sa më të mirinformuar për pandeminë e koronavirusit, të hënën, në pjesë e dytë të emisionit Klan Debat, keni mundësinësi që të bashkëbisedoni me dr Fadil Canën, specialist i sëmundjeve ngjitëse në Klinikën Infektive në Shkup.

Pyetjet që lidhen me virusin COVID-19, por dhe me sëmundje të tjera infektive mund t’i dërgoni në adresën e mëposhtme:

[email protected]

Mos harroni, përgjigjet i merrni drejtpërdrejt nga dr Fadil Cana, të hënën, pas orës 21, në emisionin Klan Debat të Seladin Xhezairit.

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia